Понедельник, 20.05.2024, 19:36
TECH-INFORM
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Трансграничное сотрудничество и еврорегионы [100]
Трансфер технологий [25]
Кластерные инициативы [15]
Венчурное финансирование [26]
Новости R&D [53]
Сланцевый газ [11]
Трансграничный туризм [7]
Информационное общество [50]
3D printing [1]
Инновационная инфраструктура [20]
Источники света [3]
Краудфандинг [1]
Форма входа
Наш опрос
Вас интересуют вопросы трасфера технологий?
Всего ответов: 21
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Украинская Баннерная Сеть

Главная » 2012 » Май » 27 » Анатолій Кінах приїхав на Волинь поговорити про партнерство з поляками
12:21
Анатолій Кінах приїхав на Волинь поговорити про партнерство з поляками
25 травня у стінах Волинської ОДА відбувається польсько-український форум парнерства.

На заході за участю владних, бізнесових та наукових представництв планується обговорити питання про політичну ситуацію в Україні та Польщі, стан співробітництва нашої держави та ЄС. Окремою темою виділено питання «Волинська трагедія, акція Вісла: світла пам’ять про спадок минулого як чинник зближення народів у об’єднаній Європі».

Сторони також мають намір обговорити питання про  стан та перспективи співпраці в галузі освіти, програми польсько-українського молодіжного обміну та вдосконалення механізмів діяльності Українсько-польського форуму партнерства.

Захід відкрив Президент УСПП Анатолій Кінах. Він зауважив, що наразі Україна поступово інтегрується в різні європейські структури і цей процес є незворотньою складовою стратегії розвитку держави. В цьому контексті пан Кінах відмітив, що підтримка і дружня оцінка Польщі в розвитку принципів європейських стандартів є дуже важливою для України. «Але ми повинні розуміти, що за нас наших завдань не виконають ніде: ні в Брюсселі, ні у Варшаві», -- констатував посадовець, який є співголовою Форму. Його польський колега голова Євроатлантичного товариства Польщі Януш Онішкевич подякував волинянам за гостинність у проведенні Форму та наголосив на важливості проведення актуальних дискусій не тільки в столицях, а й на регіональних рівнях. 

Учасників Форму привітав голова Волинської ОДА, депутат облради Борис Клімчук. Він сказав, що влада готова слухати поради незаангажованих фахівців щодо подальшого розвитку. Він нагадав присутнім, що добре знає польський та литовський досвід шляху до Європи і, зважаючи на це, розуміє важливість вирішення для України проблеми єднання еліт. Борис Клімчук також висловив оптимізм у тому, що Україна успішно справиться з власними внутрішніми завданнями на шляху до Європи.

Голова волинської обласної ради Володимир Войтович також привітав Українсько-польський форум партнерства від себе особисто та депутатів ради. Він висловив зацікавленість у вивченні та запровадженні позитиву з польського досвіду в реформуванні місцевого самоврядування і особливо щодо підтримки громадських ініціатив.
Категория: Трансграничное сотрудничество и еврорегионы | Просмотров: 543 | Добавил: Egoriy | Теги: трансграничный, трансграничное сотрудничество, еврорегион, кластер, граница | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
---

Украинская Баннерная Сеть


Украинская Баннерная Сеть
--> --> --> -->
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz
    Яндекс.Метрика Счетчик тИЦ и PR